Відбувся захист магістерських робіт!!!

12 грудня 2018 року

 

10 та 11 грудня на факультеті конструювання та дизайну працювали екзаменаційні комісії з державної атестації магістрів за спеціальністю «галузеве машинобудування» за двома освітньо-професійними програмами: «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Обладнання лісового комплексу».
Всі магістранти успішно захистили представлені роботи і показали при цьому високий науковий рівень знань та практичної підготовки, продемонстрували результати проведених експериментальних досліджень. Результати магістерських робіт були апробовані на міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях та опубліковані в наукових виданнях.
В своїх доповідях магістри продемонстрували набуті фахові компетентності, висвітлюючи актуальні питання:
- з розробки методів і засобів підвищення технічного рівня і конкурентоспроможності мобільної техніки агропромислового та лісового комплексу;
- з розробки техніко-технологічних основ забезпечення працездатності аграрної та будівельної техніки, обладнання лісового комплексу;
- з розробки спеціалізованого обладнання до мобільних машин у системі інформаційного землеробства.

 

Щиро вітаємо магістрів з успішним захистом та бажаємо, щоб знання, здобуті на факультеті конструювання та дизайну, Національного університету біоресурсів і природокористування України, надали їм конкурентних переваг на ринку праці.

 

Андрій Новицький,
доцент кафедри надійності техніки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook