Учнів 11-их класів Чернігівської загальноосвітньої школи №24 запросили на навчання на факультеті ветеринарної медицини

10 грудня 2018 року

Наприкінці листопада доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Лакатош В.М. зустрівся з викладачами та учнями 11-х класів Чернігівської загальноосвітньої школи №24 для проведення профорієнтації.
Школа №24 була побудована у 1974 році і розрахована на навчання 1100 учнів. Нині в ній навчається понад 600 школярів різних класів, в тому числі в 2-х одинадцятих – випускних. В школі створені прекрасні умови для навчання, працює висококваліфікований викладацький склад. Як кажуть, «тут сучасне і минуле стоять поряд»: в школі створені і оснащені 2 сучасних інклюзивних класи для навчання дітей з особливими потребами.
Минулого року на території школи, біля одного із старих дубів учні випадково натрапили на клад з монет, про що повідомляли всі українські телеканали.

На зустрічі з директором школи Доманом Юрієм Вікторовичем, заступником директора з виховної роботи Гавриловою Іриною Михайлівною та помічником директора з господарської роботи Коваленком Юрієм Кузьмичем Лакатош В.М. інформував їх про університет та факультет ветеринарної медицини, які нині очолюють рейтинги українських вишів, про переваги навчання майбутніх випускників саме в Києві та саме в НУБіП.

В розмові з учнями Лакатош В.М. розповів про важливість отримання вищої освіти як для них особисто, так і для країни, про особливості вибору для продовження навчання свого майбутнього вищого навчального закладу і професії.
Корисними і пізнавальними виявились кольорові буклети факультету ветеринарної медицини НУБіП України, завдяки яким учні змогли познайомитися зі спеціальностями 211 - Ветеринарна медицина та 212 - Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, а також з майже 100-річною історією та структурою факультету.

Інтерес у учнів викликала інформація про особливості навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України, про сучасні магістерські програми, наближені до європейських зразків, про музей кафедри анатомії (який вони вирішили відвідати за першої нагоди), клінічну підготовку на кафедрах.
Доцент Лакатош В.М. відповів на питання учнів щодо перспектив майбутнього працевлаштування лікарів ветеринарної медицини.

Доцент Сергій Деркач.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook