Довгоочікувана перемога наших міні-футболістів

30 листопада 2018, 20:20
м.Київ

Після двох невдалих ігор, за результатом але не за грою, чоловіча збірна НУБіП України з футзалу 29 листопада у третьому турі чемпіонату Футбольної асоціації студентів Києва (ФАСК), вища ліга здобула першу перемогу над командою НУФВС України, змагання мають статус чемпіонату міста Києва серед студентів ЗВО ІІІ-ІV рівня акредитації. Гра розпочалася дуже агресивно і вже на третій хвилині матчу в пасиві кожної команди було по три фоли. Після кількох невдалих гольових моментів, на шостій хвилині матчу Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту) влучним ударом з 12-ти метрів реалізував контр вихід нашої команди. Рахунок став 1:0 на користь НУБіП України. Наші футболісти продовжували контролювати гру, тактично грамотно оборонялися та швидко переходили до контр атаки. Але прикрі помилки гравців нашої збірної призвели до двох пропущених голів вкінці першого тайму. Збірна НУФВС України намагалася втримати переможний рахунок, відсиджуючись в обороні але за 20 секунд до кінця першого тайму Олег Ставничий, відібравши м`яч біля своїх воріт та перегравши декількох гравців, влучним ударом з семи метрів забив гол у ворота суперника. Рахунок став нічийним 2:2.

У другому таймі обидві команди йшли вперед, намагаючись реалізувати гольові моменти. Скориставшись помилкою суперника, три гравці нашої збірної вийшли проти двох захисників команди суперника, і після потужного удару Богдана Козія (ф-т аграрного менеджменту), воротар НУФВС відбив м’яч перед собою але наш нападник Володимир Реденко (ф-т аграрного менеджменту)  вдало зіграв на добиванні. Рахунок став 3:2 на користь збірної НУБіП України і наші хлопці вже не поступилися. Після цієї перемоги наша команда набрала 3 очки і займає 5-те місце в турнірній таблиці.

Більше інформації про результати ігор на сайті організатора змагань – Футбольної асоціації студентів Києва (http://fask.com.ua/mini_football/highleague/ ).

Вітаємо наших студентів-футболістів з перемогою!

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання,

гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook