На факультеті ветеринарної медицини проходить акредитація освітньо-професійних програм «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

27 листопада 2018 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1969-л та №1970-л в період з 26 листопада по 28 листопада 2018 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України проходить акредитація двох освітньо-професійних програм «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

     Члени експертної комісія у складі доктора ветеринарних наук, професора, завідувача кафедри мікробіології, фармакології та епізоотології Житомирського національного агроекологічного університету Галатюка Олександра Євстафійовича, завідувача кафедри ветеринарного акушерства, внутрішньої патології та хірургії факультету ветеринарної медицини і технологій у тваринництві Подільського державного аграрно-технічного університету, доктора ветеринарних наук, професора Желавського Миколи Миколайовича завідувача кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки якості продуктів тваринництва Сумського національного аграрного університету, доктор ветеринарних наук, професора Фотіної Тетяни Іванівни, завідувача кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини Харківської державної зооветеринарної академії, доктора ветеринарних наук, професора Яценка Івана Володимировича в першу чергу ознайомилася з матеріалами акредитаційної справи, кадровим забезпеченням, методичним та матеріально-технічним забезпеченням освітньо-професійних програм.

     Декан факультету Микола Цвіліховський представив загальну інформацію про факультет і підготовку магістрів. Члени експертної комісії в перший день роботи відвідали кафедру акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка, терапії і клінічної діагностики, паразитології і тропічної ветеринарії, фармакології і токсикології, біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого і детально ознайомились із підготовкою магістрів у спеціалізованих навчальних лабораторії. Також були написані магістрами випускного курсу комплексні контрольні роботи і комісія високо оцінили їх якість.

     Особливе приємне враження комісія отримала під час відвідування міжкафедральної навчально-наукової лабораторії, у якій відбувається підготовка магістрів за магістерською програмою «Ветеринарна лабораторна діагностика».

     Комісія відзначає те, що кадрове, методичне, матеріально-технічне забезпечення освітньо-професійних програм «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» відповідає чинним вимогам підготовки спеціалістів за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
      Робота експертної комісії продовжується.


Василь Данілов, Юрій Жук,
заступники декана 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook