«Кольорів півтони золоті»

5 листопада 2018, 0:00
НУБіП України

Щороку НУБіП широко відкриває двері усім, хто поціновує слово і пишається рідною українською.

         Нині кафедра журналістики та мовної комунікації ласкаво запросила до своєї гостини Миколу Погорєлова, поета з Київщини, у творчому доробку якого поєднується минуле козаччини й сьогоденний невимовний щем по «живій лебедії Майдану», вибудовуються алгоритми комічного, формується генетика позитивізму сьогодення.

         І все це – одночасно із професійною кар’єрою хортингіста (Микола Олексійович – майстер спорту! – у гімназії «Інтелект» навчає мистецтву кулачного бою і боротьби у поєднанні з відродженням давніх українських традицій).

         На творчій зустрічі були присутні студенти-філологи, журналісти, психологи і міжнародники – представники гуманітарно-педагогічного факультету, майбутні захисники природи з ННІ лісового і садово-паркового господарства, майбутні лікарі з факультету ветеринарної медицини, а також представники факультету тваринництва і водних біоресурсів. Особливо зворушливо лунали поезії Миколи Соболя «Не вір, що любов мине», «Ранковий час укутаний туманом», «Аура осіннього дощу», «Вишиває осінь золоті нитки» у виконанні студентів-філологів ІІ курсу.

          Тиждень української мови та писемності розпочато!
Долучайтесь до заходів, які проводитиме кафедра журналістики та мовної комунікації,
а також діліться із нами власними враженнями. 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook