На факультеті навчається молодий професійний боксер Федір Черкашин

24 жовтня 2018 року

На факультеті аграрного менеджменту багато успішних, активних та талановитих студентів, що розвиваються в різних сферах діяльності. Одним із них є Федір Черкашин – молодий професійний боксер, що опановує на факультеті фах маркетолога.

Уродженець міста Харків, 22-річний Федір, підписав контракт з впливовим польським промоутером Анджеем Василевски (KnockOut Promoutions) і працює під керівництвом відомого тренера Федора Лапіна.

Незважаючи на дуже щільний графік тренувань та часті бої, студент все ж знаходить час на навчання, хоч і на зочній формі.

Спортсмен радо поділився з нами про свої плані на майбутнє.

1. Де Ви навчались до вступу в університет?

Я проживав у м. Харків, де був учнем спеціалізованої школи №162.

2. Чому обрали фах маркетолога?

Ця сфера завжди мене цікавила, адже маркетолог – це активна людина, яка виконує різнопланові завдання і всі вони пов’язані з креативом.

3. Чому обрали саме НУБіП?

З аграрною сферою пов’язана професія батька та мого менеджера по боксу. Тому по закінченню спортивної кар’єри, чітко уявляю своє майбутнє працевлаштування в аграрному бізнесі.

4. Як вдається проживати в одній країні, а навчатися в іншій?

Це, справді, завдання не з легких, адже в Польщі в мене дуже напружений темп життя, і я чисто фізично не можу знаходитись в двох місцях одночасно. Тому доводиться навчатися на заочній формі.

5. Давно Ви в спорті?

З 7 років почав займатися тайським боксом, став багаторазовим Чемпіоном Європи і Чемпіоном Світу (серед любителів), а у віці 18 років перейшов на професійний ринг. Навчання в НУБіП не заважає спортивній кар’єрі, а навпаки. Саме навчаючись тут, в університеті мені надійшла пропозиція від польського промоутера приїхати на відбір в один з кращих боксерських клубів Польщі. Після успішного відбору був підписаний вигідний контракт і як результат – є можливість тренуватися там, однак виступати під українським прапором.

6. Хто із боксерів надихає тебе? Хто є взірцем для тебе?

Думаю, кожного українського боксера надихають Ломаченко та Олександр Усик. А раніше це були браті Кличко. Ломаченко — не просто великий боксер, але і людина з великої букви. Я був в збірній України, спілкувався з тренерами. Вони розказували про те, які титанічні зусилля він прикладав для того, щоб статі тим, ким він є. Складається таке враження, що він ніколи не відпочиває. Така ж історія і з Усиком. Такий наш український менталітет: працювати, прикладати максимум зусиль для досягнення цілі. Я хочу піти тим же шляхом, адже бокс — це все моє життя. Я переїхав в Польшу не для того, щоб жити краще, для того, щоб добиватися великих результатів, працюючи з відмінним тренером, маючи прекрасні умови для підготовки. Проте для мене завжди буде прикладом та взірцем Ломанченко.

Попереду у спортсмена нові бої, де він теж налаштовується на перемогу.
Факультет аграрного менеджменту бажає успіхів
та втілення задуманих планів!

Софія Кіндрат

студентка 4 курсу 6 групи ФАМ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook