«Вчитель відчиняє двері, а заходиш ти сам»

7 жовтня 2018 року
НУБіП України

5 жовтня 2018 р., напередодні Дня працівників освіти, відбувся святковий концерт, підготовлений для педагогів університету студентами університету на чолі з кафедрою культурології. З-поміж багатьох календарних свят цей день є особливим: настрій усієї країни, і дорослих, і дітей – особливо піднесений, урочистий, радісний. У першу жовтневу неділю вся країна святково відзначає День працівників освіти, день, коли заклади освіти різних типів щиро вітають своїх педагогів.

Відбулося таке свято і в нашому рідному Університеті. В актовій залі зібрався весь колектив, працівники різних кафедр, студенти. Свято розпочав ректор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Станіслав Миколайович Ніколаєнко. У своєму вітальному слові ректор наголосив на важливій місії педагога сучасності та ролі Справжнього вчителя в житті кожного з нас. Побажав усім педагогам Університету завзяття, удачі та здібних вихованців.

 

Студенти та гості свята підготували чудову концертну програму для педагогів нашого Університету.
Щирі привітання та найкращі побажання підняли настрій усім присутнім на святі. На розсуд глядача були представлені гумористичні театральні сценки, чудові вокальні номери, інструментальні виступи та запальні танці, учасниками яких були студенти різних факультетів.
У гості до педагогів завітав заслужений артист України Віктор Кавун із піснею «Осіннє золото». Чудовий настрій і великий заряд енергії отримали педагоги університету від перегляду запальних танців АБТ «Чарівність», які представили номери «Вальс» і «Форсаж».

Велике враження на всіх справили гумористичні сценки театру «Березіль»: сцени з вистави «Вчений Аристотель», «Кам’яний Вік» та «Інформаційна довідка».

  

Вражаючі емоції викликали вокальні виступи, зокрема пісня «Барви осінніх днів» у виконанні Анни Матушевич, учасниці студії «7 сходинок»; пісня «Кохана» у виконанні Валентина Жуго та Максима Гнетюка; пісня «Вчителька», яку виконували Іван Артамов і Тарас Дуда; Мар’яна Остак підготувала пісенну композицію із «Попурі українських пісень».

  

  

Гучні овації отримали інструментальні номери Кароліни Кузьнюк «Crystallize» (скрипка) під керівництвом Івана Рудого та виконання вокальним ансамблем «Амеро» пісні «Несе Галя воду». Святковий настрій глядачам створили танцювальні композиції, зокрема танцювальний ансамбль «Сузір’я Dance» з танцем «Філософія добра» та ансамбль «Колос» з запальною полькою. Фінальним у концертній програмі був виступ дуету Максима Гнетюка і Мар’яни Остак із піснею «Щастя, добра і любові».

  

Від щирого серця вітаємо ректорат і педагогів Університету з професійним святом!
Ми високо цінуємо щедрість Ваших люблячих сердець, Ваше терпіння і розуміння,
відданість справі і любов до нас — своїх вихованців!
Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості тіла й духу, радості від Вашої нелегкої праці
і професійних успіхів та успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов,
доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша вдячність!

 

Зеленіна Орина, Мельник Катерина,
студентки спеціальності «Журналістика», І курс

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook