Виїзні практичні заняття третьокурсників спеціальності «Туризм» проходять на базі Travel Hub

23 вересня 2018 року

 

 

     20 вересня студенти ОС «Бакалавр» спеціальності «Туризм» разом із викладачами кафедри аграрного консалтингу і туризму професором Ганною Михайліченко, доцентами Іриною Кудіновою та Стефанією Мосіюк провели виїзне практичне заняття на Travel Hub – інноваційний проект у туристичній сфері, що об'єднує сервіси в сфері подорожей і людей, які люблять подорожувати. Це – ком'юніті цілеспрямованих і амбітних людей, що створюють нові послуги і проекти, наступних за туристичними трендами і натхнених своєю роботою. Це – місце, де можна знайти нестандартні і цікаві поїздки, подорожі з новим змістом, познайомитися з людьми, які побачили і довідалися різні куточки світу, знайти надихаючі книги про подорожі, travel-аксесуари, купити страховки, квитки, готелі або порадитися про маршрут поїздки, знайти перевірених гідів в інших країнах. 
     Travel Hub – це обмін досвідом і знаннями, підтримка туристичних стартапів, навчання і просування нового типу подорожей – подорожей зі змістом.

     По закінченню виїзного заняття студенти побачили практичне застосування теоретичних знань, що дають можливість ділитися своїм досвідом подорожей, труднощами і рішеннями, запалювати нові мрії про подорожі, вчити подорожувати самостійно через здійснення коворкінгу.

     Співробітники кафедри висловлюють щиру вдячність керівнику Travel Hub за допомогу та підтримку у проведенні занять.

Ірина Кудінова, Стефанія Мосіюк,

доценти кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook