Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку

Порядок подання електронних звернень громадян до Міністерства освіти і науки України

     Громадяни можуть подавати до Міністерства освіти і науки України звернення в електронній формі, оформлені відповідно до вимог статті 5 Закону України «Про звернення громадян». Звернення оформленні без дотримання зазначених вимог повертаються заявнику із відповідними роз’ясненнями.
   До Міністерства освіти і науки України громадяни подають електронні звернення на адресу: [email protected] або шляхом заповнення та надсилання
електронної форми, що розміщується на веб-сторінках офіційного вебпорталу МОН.
   В електронному зверненні повинна зазначатися електронна адреса, на яку може надсилатися відповідь або відомості про інші засоби зв’язку із заявником. Застосування громадянам електронного цифрового підпису в електронному зверненні не є обов’язковим. Датою подання електронного звернення є дата надходження його на електронну адресу МОН або дата заповнення електронної форми та її відправлення заявником.       Якщо електронне звернення надійшло на визначену електронну адресу в неробочий день та час, то датою подання електронного звернення вважається наступний після нього робочий день.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook