Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку

Конкурс на "Найкращу спортивну академічну групу НУБіП України"

Конкурс на “Найкраща спортивна академічна група” НУБіП України

 

Мета. Змагання проводяться з метою пропаганди занять масовими видами рухової активності серед студентів, залучення молоді до здорового способу життя та з нагоди відзначання річниці заснування НУБіП України.
Термін і місце. Змагання проводяться в травні кожного року (четвер - п’ятниця) в НУБіП України на території спортивного комплексу і кафедри військової підготовки.
Керівництво. Підготовку і проведення змагань здійснюють колективи: ННЦ ВР і СР, кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету, кафедра військової підготовки та факультети і  інститути. Безпосереднє проведення змагань покладається на суддівські колегії з видів багатоборства затверджені кафедрою фізичного виховання.
Учасники. До участі у змаганнях допускаються по одній навчальній академічній групі студентів денної форми навчання від факультету, ННІ. Залучати студентів з інших академічних груп до складу команди забороняється. 18 студентів навчальної групи обов’язково повинні прийняти участь в одній або більше вправах багатоборства. Один студент має право брати участь у чотирьох або менше видах багатоборства. Кожний учасник на кожному виді програми багатоборства пред’являє студентський квиток головному судді з виду програми багатоборства, учасник без студентського квитка до виконання вправи не допускається. Заявки на участь у змаганнях подаються на електронну пошту кафедри фізичного виховання [email protected] .
Програма, розклад. До програми змагань з студентського багатоборства входять 8 видів спорту або окремих вправ: стрибки через скакалку, шашки, стрільба кульова, бочче, перетягування канату, дартс, корпоративна сила - переміщення м’ячів, зустрічна естафета. 


Агробіологічний факультет – переможець у номінації

«Найкраща спортивна академічна група НУБіП України - 2018»

 


25 травня 2018 року на стадіоні НУБіП України відбулося святкування заключного дня «120-ї річниці заснування НУБіП України», де після традиційного вітання ректора Станіслава Ніколаєнка та відзначення учених університету Преміями Президента України і Кабінету Міністрів, почесними званнями та орденами, відбулися змагання зі студентського та викладацького багатоборства між командами факультетів та інститутів за титул «Найкраща спортивна академічна група НУБіП України».


Цікаві і незвичайні конкурси, запекла боротьба учасників у силових видах спорту, підтримка друзів-вболівальників, не на жарт розпалили дух суперництва між командами!

 


До шести годин вечора тривало найцікавіше змагання з перетягування канату, де вболівальники ледь не зривали голос підтримуючи свою команди!

Переможцями змагань зі студентського багатоборства «Найкраща спортивна академічна група» НУБіП України вже другий рік поспіль стає академічна група агробіологічного факультету із сумою балів 128, радості не було меж!
Вітаємр з перемогою студентську команду агробіологічного факультету, а саме корзинами зі смачними подарунками і презентом від спонсора (випускника факультету) у розмірі 5 тисяч гривень!

 

 

"Найкраща спортивна група ННІ ЕА та ЕЗ"



 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook