Випускники Радомишльської санаторної школи-інтернату зацікавилися навчанням в НУБіП

26 квітня 2018 року

     Дуже пам’ятним у профорієнтаційній роботі кафедри відтворення лісів та лісових меліорація ННІ лісового і садово-паркового господарства залишиться візит до Радомишльської санаторної школи-інтернат. Разом зі студенткою 4 курсу Катериною Фединою та волонтерами соціального проекту detdom.info ми відвідали цей заклад. Теплою та інформативною була зустріч з дітьми молодших класів та старшокласниками, попереду в яких вибір майбутньої професії.

     З молодшими класами було проведено навчально-розважальні ігри, що стосувалися лісового господарства. Вчилися розпізнавати види деревних і чагарникових рослин, сліди лісових звірів і птахів тощо. Дуже здивувала обізнаність вихованців закладу, навряд чи кожен першокласник у будь-якій іншій школі знає, що саме листочок клена зображений на прапорі Канади. Дітлахи запрошували приїжджати до них частіше і влаштовувати такі пізнавальні заняття.

  

     З учнями старших класів проведена розмова про майбутнє навчання та перспективи отримання вищої освіти в НУБіП України. Надано огляд історії університету, його структури, особливості вступу, міжнародні зв’язки, можливостей навчання на ННІ лісового і садово-паркового господарства, проходження практичного навчання, майбутнього працевлаштування, також про можливість участі у роботі різних спортивних, творчих секцій і наукових гуртів. Катерина розповіла своє студентське бачення університетського життя, і, як активний учасник СНГ «Київська асоціація студентів лісівників», поділилася досягненнями гуртка та відповіла на безліч запитань, що цікавили учнів.

     Зустріч відбулася у надзвичайно щирій, домашній атмосфері і з користю для всіх. Випускники зацікавилися навчанням в НУБіП, отож чекаємо їх в аудиторіях ННІ лісового та садово-паркового господарства.

Ганна Лобченко,
старший викладач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій,
керівник СНГ «Київська асоціація студентів-лісівників»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook