Сезон відкрито

17 квітня 2018 року

Ось і настала довгоочікуванна весна, і ми разом зі студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вирішили відкрити сезон походів до театрів та музеїв. І розпочали ми з грандіозної вистави “Летюча миша”, яка відбулась у Київському національному академічному театрі оперети. Все розпочалось із входу у цю прекрасну будівлю, яка так і манила до себе.

Отож, невеличка розповідь про саму виставу.

Галантні чоловіки у фраках, чарівні жінки в яскравих сукнях, чарівні мелодії вальсу, п'янке шампанське, жарти, веселощі - атмосфера справжнього карнавалу.

На маскараді, влаштованому князем Орловським, Генріх Айзенштайн, завзятий «Дон Жуан», зустрічає прекрасну жінку в костюмі кажана і закохується в неї. Безліч зусиль докладає він, щоб спокусити красуню, не підозрюючи, що чарівна незнайомка в масці - його власна дружина Розалінда. Ображена зрадою, вона залишається непізнаною і вирішує провчити невірного чоловіка.

Оперета «Летюча миша» була написана Йоганном Штраусом на одному диханні всього за 42 дня. Так само стрімко оперета здобула прихильність столичної публіки і сьогодні є однією з найпопулярніших в репертуарі Національної оперети (http://operetta.com.ua/ru/event/j-shtraus-letyucha-misha/).

Студентам так сподобалась вистава, що вони запропонували відвідати Театр оперети найближчим часом.

Асистент кафедри технології

м’ясних, рибних та морепродуктів

Ірина Веретинська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook