Закінчується цикл лабораторно-практичних робіт у студентів 1 курсу (скороченого терміну навчання) ОС "Бакалавр" механіко-технологічного факультету з випробування форсунок і ПНВТ

23 березня 2018, 17:00
Навчально-наукова лабораторія тракторів і автомобілів (відділення випробування паливної апаратури дизельних двигунів)

На цьому тижні 20 жовтня 2017 року закінчується цикл лабораторно-практичних робіт у студентів ОС "Бакалавр" механіко-технологічного факультету з випробування форсунок і ПНВТ. У процесі виконання цих лабораторних робіт студенти набували навичок перевірки параметрів, випробування і регулювання форсунок і паливних насосів високого тиску, а також зняття характеристик паливних насосів. На основі отриманих вихідних даних студенти навчились будувати регуляторні і швидкісні характеристики ПНВТ, а також характеристики ПНВТ за подачею і тиском впорскування. Рівень засвоєння знань студентів визначався в процесі захисту звітів з лабораторних робіт.

Наступний цикл лабораторно-практичних занять передбачає вивчення обладнання і приладів для випробування автотракторних двигунів, а також вивченню методик зняття і побудови характеристик ДВЗ (регуляторної, зовнішньої швидкісної, навантажувальної, умовних механічних втрат, холостого ходу, токсичності і димності ВГ).

Доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем, канд. техн. наук, доцент Бешун О.А.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook