Визначено переможців з армреслінгу в рамках Спартакіади серед команд студмістечка

20 березня 2018 року

     Адміністрація гуртожитку №1 гостинно зустріла учасників фінальних змагань з боротьби на руках у рамках Спартакіади серед команд студентського містечка.

     Суддівська бригада майстрів з армреслінгу на чолі з Едуардом Іванюкомфакультет конструювання та дизайну і Дмитром Коденецем − факультет аграрного менеджменту, відзначила професійну майстерність та вміння технічно проводити поєдинки наступних студентів: Дениса Кіма й Івана Мельничука – гуртожиток № 5; Сергія Штеця, Василя Невмержицького та Івана Шупрутько – гуртожиток № 7; Віталія Дячука й Андрія Расенчука – гуртожиток № 1; Романа Зінченко та Олександра Білодіда – гуртожиток № 9.

     Після обговорення результатів змагань призові місця розподілилися в наступному порядку: третє місце зайняла чоловіча команда мешканців гуртожитку № 9; друге місце посіла команда студентів з гуртожитку № 1; а переможцями з армреслінгу в рамках Спартакіади серед команд студмістечка стали чоловічі збірні гуртожитку № 5 та гуртожитку № 7.

 

     Дякуємо коменданту гуртожитку № 1 Горкуші Юлії Володимирівні за надане місце проведення змагань, яке було облаштовано в стилі національних українських традицій, що сприяло пануванню затишної та доброзичливої атмосфери.

Вітаємо переможців та чекаємо на нові поєдинки в особистій першості!

Віталій Коваленко,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook