Збори трудового колективу щодо підсумків роботи за 2017 рік

23 січня 2018 року

     23 січня 2018 року у ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» відбулися збори трудового колективу щодо підсумків роботи за 2017 рік в рамках виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» та визначення основних завдань на 2018 рік. Про діяльність колективу коледжу звітувала директор Ольга Василівна Гордієнко. 

     Гордієнко О.В. зосередила увагу на організаційній структурі навчального закладу, кадровому потенціалі, навчально-методичній, виховній, спортивній роботі, інноваційній діяльності та матеріально-технічному забезпеченні. Серед пріоритетних завдань на 2018 рік визначено: підвищення якості надання освітніх послуг, налагодження співпраці з роботодавцями в напрямку впровадження дуальної освіти, розвиток та розширення співпраці з французькими партнерами (сільськогосподарський ліцей, м. Оберне).

     В обговоренні прийняли участь: завідувачі відділень Філатова В.Л. та Коник А.А., голова профспілкового комітету Турчин І.М., завідувач Міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» Ярош Ю.М., викладач облікових дисциплін Жиглій Т.С.

  

 

     В цілому роботу колективу та директора коледжу Гордієнко О. В. за 2017 рік схвалено. Учасники зборів обрали делегатів на університетську конференцію трудового колективу 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook