Співробітники кафедри надійності техніки на семінарі у роботодавців

30 січня 2018 року

     Студентські зимові канікули – найкращий час для підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, знайомства з новими розробками та життям виробництва. І декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило, співробітники кафедри надійності техніки – доценти Андрій Новицький і Юлій Ревенко та старший викладач Олександр Бистрий скористалися ним, аби пройти навчання в межах семінару «Особливості конструкції та роботи фільтрів WIX категорії HD», який було організовано на виробничих потужностях ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» за підтримки компаній WIX FILTERS.

     Учасники ознайомились з обладнанням та технологіями, які використовуються на лініях виробництва повітряних і масляних фільтрів, особливостями конструкції, виробництва та використання фільтрів для спецтехніки Heavy Duty (повітряних, паливних, гідравлічних, охолоджуючих рідин), підбору та комплектування сучасних фільтрів техніки виробництва John Deere, Case, Dressta, JCB, MF, FENDT, NEW HOLLAND та інших, відбору і зберігання фільтрів в складських приміщеннях.

     За лаштунками семінару були обговорені питання подальшої співпраці ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» та НУБіП України, зокрема участь у заходах до 120-річчя університету.
     За результатами роботи семінару співробітники НУБіП України отримали сертифікати.

     Висловлюємо найщиріші слова вдячності члену ради роботодавців факультету, директору ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» Олегу Будяю, керівнику проекту HD Олегу Продеусу та співробітникам фірми за надану можливість участі в семінарі.

Андрій Новицький,
доцент кафедри надійності техніки


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook