День святого Миколая - найбажаніший день для дітлахів

20 грудня 2017 року

IMG 1634

Дев'ятнадцятого грудня - день святого Миколая.  Мало кому відомо, що в цьому святі прихована історія життя реальної людини, яка жила у другій половині третього сторіччя. Він прославився своєю добротою, чуйністю, милосердям і допомогою нужденним, і, саме за це, отримав велику подяку і шану від людей і був піднесений до рангу святих.

Цей день - найбажаніший у році для дітлахів, бо в ніч на 19 грудня до кожної дитини приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки.

В сучасні часи з’явилась добра традиція – саме у день святого Миколая  дарувати дітям подарунки та  опікуватись сиротами та знедоленими людьми. Завітав Святий Миколай і у наш інститут. В святково прибраній залі, де засяла вогнями зелена красуня, зібрались працівники інституту разом із своїми діточками. Студрада інституту підготувала для всіх цікаве театралізоване дійство, яке дозволило дітям побувати у казці а дорослим знову повернутись у світ дитинства. Усі присутні отримали не лише цікаві подарунки, а й масу позитивних емоцій та незабутніх вражень. 

 Усі фотографії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook