Семінар "Місце та роль морально-правового виховання студентів в освітньо-виховному процесі"

27 жовтня 2017 року

       З метою впровадження в освітній процес сучасних підходів до формування гармонійно розвиненої особистості, підвищення юридичної обізнаності викладачів 26-27 жовтня на базі Івано-Франківського коледжу Львівського НАУ відбувся семінар "Місце та роль морально-правового виховання студентів в освітньо-виховному процесі" заступників з виховної роботи та голів методичних об'єднань кураторів навчальних груп аграрних вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, який організовано ДУ "Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів "Агроосвіта". В семінарі взяли участь Шаповал Н.О., заступник директора коледжу з виховної роботи та Мартишевська В.Г., голова методичного об'єднання кураторів навчальних груп.

      В програмі семінару активно обговорювалась система роботи з правового виховання, діяльність органів студентського самоврядування, соціально-правовий захист неповнолітніх, запобігання вчиненню правопорушень, протидія гендерному насиллю в сім'ї, співпраця з судовими та правоохоронними органами.

      Учасники семінару активно долучились до обговорення питань круглого столу "Місце та роль морально-правового виховання в освітньо-виховному процесі". Крім обговорення винесених питань присутні на семінарі мали змогу відвідати скелі Довбуша в Яремче, ознайомились з архітектурними та історичними пам'ятками міста Івано-Франківська, відвідали виховні заходи та оглянули виставку "Дари і барви Прикарпаття", яку презентували студенти коледжу.

 

Н. О. Шаповал, заступник директора коледжу з виховної роботи


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook