Студенти-харчовики на ювілейній 20-ій Міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв
В найбільшій виставковій споруді України, що розміщена в місті Києві, Міжнародному виставковому центрі відбуваються щорічно понад сімдесят заходів, з яких близько п'ятдесяти займають всю виставкову площу: за останні три роки в центрі відбулося понад 200 міжнародних виставок, на яких було представлено близько 50 тисяч експонатів і побувало майже два мільйони відвідувачів. 25 жовтня 2017 року розпочалася 20 Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв, на яку завітали з виїзним практичним заняттям студенти 2 курсу спеціальності "Харчові технології" зі своїми наставниками - викладачами кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марією Жеплінською та Зінаїдою Буровою.