Студенти-харчовики на ювілейній 20-ій Міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв

26 жовтня 2017 року
Міжнародний виставковий центр, м. Київ

 В найбільшій виставковій споруді України, що розміщена в місті Києві, Міжнародному виставковому центрі відбуваються щорічно понад сімдесят заходів, з яких близько п'ятдесяти займають всю виставкову площу: за останні три роки в центрі відбулося понад 200 міжнародних виставок, на яких було представлено близько 50 тисяч експонатів і побувало майже два мільйони відвідувачів. 25 жовтня 2017 року розпочалася 20 Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв, на яку завітали з виїзним практичним заняттям студенти 2 курсу спеціальності "Харчові технології" зі своїми наставниками - викладачами кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марією Жеплінською та Зінаїдою Буровою.

На такого роду заході студенти побували вперше і отримали море позитивних емоцій та вражень. На виставці були представлені харчові продукти з м'яса, риби, молока, овочів та фруктів, меду тощо. Учасники виставки представляли такі країни, як Нідерланди, Італія, Бельгія, Єгипет, Південна Корея, Шрі-Ланка, Туречина, Литва, Польща, Китай ну і звісно Україна.
Різномаїття напоїв, чаїв, кави, кондитерських, макаронних виробів та інших смаколиків, а ще їх дегустація - все це вразило студентів до глибини душі. Студенти отримали
домашнє завдання - у вигляді презентації розказати, що найбільше їх вразило від побаченого і як вони бачать, як майбутні виробники харчової продукції, в подальшому розвиток харчової промисловості.
Доцент кафедри
процесів і обладнання переробки
продукції АПК Марія Жеплінська

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook