Першокурсники спеціальності «Маркетинг» відвідали музей анатомії НУБіП України

11 жовтня 2017 року

     В рамках культурно-масової роботи, яка є особливо актуальною для студентів першого курсу, та ознайомленням першокурсників із історією й видатними місцями університету, студенти-маркетологи разом із куратором старшим викладачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Четверик Оленою Вікторівною 11 жовтня 2017 року відвідали музей анатомії НУБіП України.

  
  

     Студенти ознайомилися із історією музею та основними науковцями, які його створювали та розвивають сьогодні. В музеї анатомії представлені експонати майже всіх свійських та диких тварин, які поширені на території країни, а також екзотичних тварин з усього світу. Студенти дізналися про особливості анатомії тварин та дізналися багато цікавого.
     Особливу увагу студентів привернули експонати слона, жирафа, дельфіна, пелікана та інших тварин. Висококваліфікований викладач кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка пояснив, що кафедра тісно співпрацює із Київським зоопарком, через це музей має можливість мати такі експонати.


     

     Студенти отримали позитивні емоції та багато інформації із світу тварин на що залишили позитивний відгук у книзі відгуків відвідувачів музею. Щиро дякуємо за можливість відвідувати музеї керівництву університету та кафедрі анатомії за надану змістовну екскурсію.

 

Олена Четверик 
наставник 1курсу 1 групи спеціальності "Маркетинг" 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook