Традиції незмінні

13 жовтня 2017 року

Як відомо у кожного факультету свої традиції, так і юридичний  факультет Національного  університету біоресурсів і природокористування України, має досить багато традицій. Зокрема, щорічно стало, як проведення на факультеті «Тижня правових знань», протягом якого студенти та викладачі мають змогу проявити себе, показати хто сильніший, розумніший та винахідливіший у галузі права.

 

В межах заходу було запропоновано досить багато конкурсів, шарад та інтелектуальних змагань. Кожен мав можливість проявити себе.

Досить цікавий та неординарний конкурс запропоновано було завідувачем кафедри цивільного та господарського права Піддубним О.Ю., під назвою «Лабіринти права». Студенти повинні були обрати серед чотирьох варіантів. Про те ці відповіді були далеко не очевидними, а  саме термінологія, якою повинен користуватися та знати справжній спеціаліст своєї справи.

 

 

Так, саме цей конкурс показав, хто дійсно поважає свою професію та викладачів. А звідси висновок: все-таки студенти дійсно слухають викладачів на парах.

Вікторія Олексюк,

старший лаборант кафедри цивільного та господарського права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook