День працівників освіти! Привітання від ректора!

1 жовтня 2017 року

Дорогі колеги!

Щиросердечно вітаємо Вас з професійним святом —
Днем працівників освіти!

Важко назвати іншу професію, від якої б так залежало майбутнє нашої держави, адже саме Вам суспільство довірило найцінніше – збереження культурних надбань людства, виховання наступних поколінь.

Саме науковці та педагоги дають молоді не тільки знання, але й формують моральні та духовні цінності – виховують особистість. А від нашої діяльності залежить ще й доля українського села, продовольча безпека держави.

Хай слова Професор, Вчений, Викладач, Вчитель будуть завжди святими і чистими, а засіяна Вашою невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє сходами юних талантів, які прославлять Україну визначними перемогами та збагатять суспільство новими досягненнями.

Сьогодні ми розуміємо, що на шляху до інтеграції у світове співтовариство, українське суспільство має постійно вчитися, здобувати та ефективно використовувати нові знання, упевнено конкурувати з розвиненими державами світу. Впевнені, що спільними зусиллями ми здійснимо нашу мету — забезпечимо конкурентну та якісну освіту нашим студентам, створимо належні умови для їх самореалізації.

Сердечно бажаємо всім співробітникам Університету, нашим ветеранам міцного здоров’я, світлої радості, творчої наснаги, нових звершень заради рідного краю, утвердження заможної, духовно багатої та незалежної України!

З води і роси!

З великою повагою,
ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook