Університет відвідала делегація Федеральної землі Баварія (Німеччина) на чолі з прем’єр-міністром Горстом Зеегофером

25 травня 2017 року

     Сьогодні, в рамках візиту до України, до університету завітала делегація на чолі з баварським прем’єр-міністром Горстом Зеегофером. Нагадаємо, що він з 2008 року – почесний професор НУБіП. 

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко розповів високому гостю про сьогодення університету, проблеми аграрної сфери України, поділився баченнями подальшого розвитку країни.

     Особливу увагу було звернуто на виші та наукові установи Німеччини, з якими наш університет співпрацює – Університет імені Гумбольдта, Університет прикладних наук Ангальт, Галле-Віттенберзький університет імені Мартіна Лютера, Технічний університет (м. Дрезден), Інститут аграрного розвитку Центральної та Східної Європи, Німецький аграрний союз та іншими  – і важливість цієї співпраці.

     Станіслав Ніколаєнко також відзначив важливу роль уряду Німеччини на чолі з Ангелою Меркель у вирішенні конфлікту на сході України.

     Горст Зеегофер зазначив, що у порівнянні з попередніми його візитами до України – на посаді міністра сільського господарства Німеччини – помітні позитивні тенденції. Він запевнив: як почесний професор НУБіП він сприятиме розвитку університету та країни в цілому.

 

Ірина Білоус 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook