Кафедра аграрного консалтингу та сервісу прозвітувала на "Фестивалі студентської науки - 2017" про роботу гуртків "Дорадник" і "Агротурист"

12 травня 2017 року
НУБіП України

 

     12 травня 2017 року естафету "Фестивалю студентської науки - 2017", що проходить в рамках святкування Дня науки  і покликаний розповісти про діяльність, здобутки та перспективи розвитку студентських наукових гуртків, підхопив ННІ післядипломної освіти, економічний факультет і факультет аграрного менеджменту.

     Серед членів журі двох коміісій, які оцінювали діяльність гуртків були представники Спілки молодих вчених, Ради аспірантів, Студентського наукового клубу, а також науково-педагогічні працівники факультетів.

     У читальній залі 10 навчального корпусу свої здобутки презентували і студентські наукові гуртки кафедри аграрного консалтингу та сервісу - гурток "Дорадник" - керівник доцент Ірина Кудінова, староста Дмитро Холявко і гурток "Агротурист" - доцент Лілія Рибак, староста Дмитро Шабуня.

   

 

 

 

 

 

 

     

    

     Гурки оцінювалися за такими критеріями як: змістовне наповнення презентації, результативні показники проведеної роботи протягом року та стратегія розвитку студентського наукового гуртка.

     В результаті роботи журі гурток "Дорадник" -  переможець I етапу "Фестивалю студентської науки - 2017", Дмитро Холявко - староста гуртка буде представляти результати роботи гуртка у II етапі фестивалю, що пройде 17 травня 2017 року.

     Висловлюємо подяку науковим керівникам студентських гуртків, які сприяють розвитку талановитої молоді в науці та інноваційній діяльності нашого університету та старостам гуртків, які гідно представили результати діяльності гуртків.

Вітаємо переможця і бажаємо йому успіху у фіналі!

 

Тетяна Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного
консалтингу та сервісу

     

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook