Студенти юридичного факультету відвідали Національний музей історії України

28 березня 2017, 17:04

     24 березня 2017 року, студенти юридичного факультету, 1ст, разом з куратором групи Козачук Олександрою Андріївною відвідали Національний музей історії України, що в м. Києві.


     З першої хвилини перебування в музеї він поглинув студентів своїми захопливими експозиціями. Історичні пам’ятки музею який, розпочав свою діяльність як Музей старожитностей і мистецтву серпні 1899 р. із відкриття археологічної виставки, віднесли у минуле.


      Перш ніж розпочати екскурсію пам’ятками історичної глибини, студентів ознайомили з генезою заснування самого музею, колекція якого втратила значну чисельність експозицій під час ВВВ, але нині за кількістю і значенням колекцій він є одним із провідних музеїв України. Фондові зібрання НМІУ налічують понад 800 тис. од. зб. Вони представляють історію України від найдавніших часів до сьогодення.


     На виставці були представлені документи від пізнього середньовіччя та пізнього модерну і до сьогодення. Прикраси, посуд, королівська карета…
Після відвідування музею в групі ще довго велися обговорення вивченого матеріалу та побаченого в музею. Співставлення знань та фактів дуже захопило студентів і продовжити вирішили у філії музею історії України - Музеї історичних коштовностей України, де зібрані унікальні речі з дорогоцінних металів і коштовного каміння, зокрема всесвітньовідома скіфська пектораль.

ас. кафедри теорії та історії
держави та права О.А. Козачук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook