У пошуках абітурієнтів на Черкащинні

20 березня 2017 року
16 березня 2017 року доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Голопура Сергій Іванович провів профорієнтаційну зустріч з учнями одинадцятих класів Лебединських загальноосвітніх середніх шкіл №1 та № 2 Шполянського району Черкаської області щодо вступу до лав студентів в факультету ветеринарної медицини НУБіП України. 
Зустріч Сергія Івановича з майбутніми випускниками розпочалась з перегляду інформаційного ролика про НУБіП України, який дуже зацікавив учнів і викликав жваву дискусію про навчання в університеті. 
Голопура С.І. представив презентацію про факультет ветеринарної медицини та друковану наглядну інформацію про умови вступу до НУБіП України. Детально розповів про переваги навчання не тільки в україномовних, а й в англомовних групах на факультеті, та про подальше працевлаштування за обраним фахом. 
Сергій Голопура розповів учням про можливості навчання і стажування у вищих навчальних закладах Європи та Америки, з якими університет тісно співпрацює.   Про можливу участь майбутніх студентів у міжнародних програмах, зокрема програмах академічного обміну та закордонних практик.
Учні зацікавилися наданою інформацією. Випускниця Тарасова Ірина виявила бажання вступати на факультет ветеринарної медицини. 
 
Голопура Сергій Іванович висловлює щиру подяку директорам шкіл Поліщук Вірі Олексіївні та Осаулі Ліді Іванівні за надану можливість у проведенні зустрічі та технічну допомогу.
 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики
Голопура С.І.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook