Підведено підсумки оцінювання залишкових знань студентів магістратури 1 року навчання усіх факультетів та ННІ

16 березня 2017 року

     На виконання наказу ректора університету від 15.02.2017 р. № 101 «Про електронне оцінювання залишкових знань студентів магістратури» з 27 лютого по 15 березня 2017 р. в університеті проводилося тестування студентів магістратури 1 року навчання.

     Завершували цей захід 54 студенти магістратури факультету аграрного менеджменту спеціальності «Менеджмент», які навчаються за спеціалізацією «Менеджмент ЗЕД» із середнім результатом 69 балів за 100-бальною шкалою (оцінки окремих студентів у межах від 46 балів до 84). Студенти спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування» у кількості 37 осіб показали середній результат – 68 балів (мінімальний бал – 36, а максимальний – 91). Серед кращих студентів магістратури факультету варто відзначити В’ячеслава Савельєва (91 бал) і Тетяну Липницьку (84 бали). Студенти магістратури спеціальності «Маркетинг» цього ж факультету пройшли тестування у складі 17 осіб із середнім балом – 69, де найбільший – 83, а найменший – 31. Кращий результат за спеціальністю показала Вікторія Веселовська (83 бали). Організацію проведення тестування координували заступник декана факультету Олександр Новак спільно із заступником начальника навчального відділу Олегом Бачинським.

    Тестування також пройшли 24 студенти магістратури економічного факультету спеціальності «Економіка» під керівництвом заступника декана факультету Віталія Нагорного та завідувача кафедрою Світланою Рогач у присутності старшого викладача навчально-методичного відділу Андрія Блозви. Кращі результати отримали студенти магістратури Тетяна Несміян та Роман Мозолюк (97 балів), діапазон оцінок − у межах від 55 балів до 97, середній результат студентів спеціальності «Економіка» – 82 бали. 

     Під керівництвом декана факультету Лариси Баль-Прилипко та її заступника Наталії Слободянюк у присутності начальника відділу управління якістю Дмитра Мотринчука проходили тестування залишкових знань 20 студентів магістратури факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» із середнім результатом у 73 бали (оцінки окремих студентів у межах від 53 до 90 балів). 10 студентів спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» показали середній результат за спеціальністю 87 балів (мінімальний бал – 83, а максимальний – 100). Серед кращих студентів магістратури факультету варто відзначити Анну Ковальчук (100 балів) та Марину Тканку (90 балів). 

     На факультеті конструювання та дизайну під керівництвом декана Зиновієм Ружило за присутності директора наукової бібліотеки Тетяни Кіщак 15 студентів магістратури спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» пройшли тестування із середнім балом – 58 (діапазон від 23 до 80 балів), найкращий результат здобула Наталія Кузьменко (80 балів).

     Завершили випробовувати свій потенціал 29 студентів магістратури факультету тваринництва та водних біоресурсів, організацію яких координували заступник декана Руслан Кононенко спільно із начальником навчально-методичного відділу Ларисою Кліх. Студенти спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» показали середній результат – 85 балів. Мінімальний бал склав – 67. Кращий результат показали Дарія Научук та Юрій Андрійчук (99 балів). 

     Підсумовуючи результати, варто відзначити, що найкращу явку студентів на тестування організував і забезпечив факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК (30 осіб) − 91% та більш чисельний агробіологічний факультет (115 осіб) − 87%. Окрема подяка факультетам гуманітарно-педагогічному, тваринництва та водних біоресурсів і харчових технологій та управління якістю продукції АПК за гарну підготовку студентів магістратури, які показали найвищий результат, а саме, за спеціальністю «Соціальна робота» − 90 балів, «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» і «Водні біоресурси та аквакультура» − 87 балів.

     Перед факультетами та ННІ поставлено задачу переглянути та оновити до вересня 2017 р. тестові завдання, враховуючи основний підхід у підготовці магістрів − опанування та набуття ними практичних навичок та фахових компетентностей, а не заради складання екзамену як самоцілі. На виконання поставленої задачі головну пораду надав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша – тісно співпрацювати з радами роботодавців та враховувати їх логіку мислення в процесі організації освітнього процесу. 

     Хочемо подякувати за гарну організацію та злагоджену співпрацю всім деканатам факультетів та дирекціям ННІ, особливо працівникам факультету інформаційних технологій, на базі якого проходило тестування студентів магістратури всього університету, та який забезпечив оперативний технічний супровід цього заходу завдяки центру дистанційних технологій навчання, а також представникам окремих підрозділів служби проректора з навчальної і виховної роботи.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу
Олена Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook