В університеті стартувала зимова екзаменаційна сесія

19 грудня 2016 року

     Згідно графіка навчального процесу в університеті з 19 грудня розпочалася зимова екзаменаційна сесія 2016-2017 навчального року для студентів денної форми навчання бакалаврату та магістратури. У день Святого Миколая екзамени складають 115 академічних груп студентів, а 20 грудня їх буде аж 150!

     Як відомо, семестровий екзамен є формою підсумкової атестації засвоєння студентами теоретичного та практичного матеріалу з навчальної дисципліни за семестр. Хочемо нагадати, що згідно «Положення про екзамени та заліки в НУБіП України» студент допускається до складання екзамену або заліку з дисципліни, якщо з цієї дисципліни ним повністю виконані всі види робіт, передбачені робочим навчальним планом та робочою навчальною програмою, а його рейтинг з навчальної роботи з цієї дисципліни становить не менше, ніж 42 бали

    

     В університеті екзамени приймають два науково-педагогічні працівники, з яких один – лектор потоку, другого визначає завідувач кафедри, відповідно до розкладу екзаменів.

     Екзамени в цьому семестрі проводяться в письмовій формі за екзаменаційними білетами, в яких передбачається комбінація з екзаменаційних запитань і тестових завдань різних типів – відкритих та закритих. Після написання екзаменаційної роботи передбачається проведення співбесіди.

     

     Екзаменаційна сесія триватиме до кінця грудня. Спільно зі Святим Миколаєм бажаємо всім нашим студентам успішної здачі екзаменаційної сесії!

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook