Атестація аспірантів і здобувачів: аналіз ефективності навчання

25 листопада 2016 року

24-25 листопада 2016 року в НДІ лісівництва та декоративного садівництва проходила атестація аспірантів і здобувачів за підсумками навчання та річної наукової роботи. Здобувачі наукового ступеню звітували про проведену аналітичну, методичну та науково-дослідну роботу за результатами навчання на кафедрах ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Атестації передували науково-методичні семінари, на яких здобувачі детально доповіли про результати науково-дослідної роботи для вирішення конкретного наукового завдання у галузі лісового і садово-паркового господарства та деревообробки.

Так, 21-23 листопада 2016 року на базі НДІ лісівництва та декоративного садівництва НУБіП України відбулися науково-методичні семінари:

«Лісові культури та фітомеліорація: методологія та методи наукових досліджень»;

«Лісовпорядкування та лісова таксація: методологія та методи досліджень»;

 «Лісознавство, лісівництво та технологія деревообробки: методологія та методи наукових досліджень». 

Основна мета проведення семінарів була досягнена: обговорено методичні засади проведення конкретних досліджень, проаналізовано достовірність отриманих результатів та зроблено важливі висновки. Варто зазначити, що аспіранти та здобувачі представили результати актуальних прикладних досліджень, які в майбутньому будуть цінними не лише для розвитку науки, а в першу чергу для виробництва.

Вчений секретар науково-технічної ради

НДІ лісівництва та декоративного садівництва

Наталія Михайлович

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook