НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «РОБОТА М'ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ»

14 вересня 2016, 11:00
Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр, павільйон №3

14 вересня, середа

11:00 - 14:00


НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ


«РОБОТА М'ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ»
Організатори: Національна асоціація "Укрм’ясо", Інститут продовольчих ресурсів НААН України, Національний університет харчових технологій,
Національний університет біоресурсів і природокористування України

 

Місце проведення: павільйон №3, Малий конференц-зал


Робота м'ясної промисловості за роки незалежності України.

Інноваційні технології безпечних і якісних м'ясних виробів.

Доповідач: докт. техн. наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook