НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «РОБОТА М'ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ»
14 вересня, середа
11:00 - 14:00
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
«РОБОТА М'ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ»
Організатори: Національна асоціація "Укрм’ясо", Інститут продовольчих ресурсів НААН України, Національний університет харчових технологій, Національний університет біоресурсів і природокористування України
Місце проведення: павільйон №3, Малий конференц-зал
Робота м'ясної промисловості за роки незалежності України.
Інноваційні технології безпечних і якісних м'ясних виробів.
Доповідач: докт. техн. наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна