Студенти ННІ неперервної освіти і туризму відзначили Міжнародний день кухаря та провели змагання з приготування борщу
Під керівництвом доцента кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Ткаченко Л.В. студенти провели змагання з приготування українського борщу. Рецептуру класичного борщу удосконалили з урахуванням своїх уподобань та родинних традицій. Під час занять кожна команда працювала завзято та намагалася вкласти у свій борщ частинку души. На дегустацію було представлено: «Борщ козацький», «Борщ добрий», «Борщ студентський», «Борщ від Дениса», «Борщ по-домашньому», «Бабусин борщ».
Результати показали високий рівень органолептичних показників приготовлених борщів, а сума балів за критеріями оцінювання у всіх страв була практично однаковою. Студенти на лабораторних заняттях підвищили свій професійний рівень, насолодилися смаками різних борщів і готуються до опрацювання наступних тем курсу.
Любов Ткаченко,
доцент кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму