06.04.2016р. на кафедрі бухгалтерського обліку і аудиту спільно з Центром сертифікованого навчання «Проком» відбувся семінар-тренінг «Організація підбору персоналу у конфігурації «1С:Зарплата та Управління персоналом для України (2.1)»

8 квітня 2016 року

Лектор, Майстренко Євгенія Валеріївна, продемонструвала технологію використання типового механізму підбору персоналу у конфігурації «1С: Зарплата та Управління персоналом 2.1».

 

 

На конкретних прикладах наведено практичне застосування функціоналу і можливостей підсистеми щодо підбору персоналу для роботи із заявками кандидатів на роботу та проведення анкетування, ведення взаєморозрахунків із працівниками підприємства, а також обліку витрат на оплату праці.

  

 

Учасники семінару-тренінгу (завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Калюга Є.В., доценти Боярова О.А.. Венгерук Н.П., Ганяйло О.М., Германчук Г.О., Криворот О.Г., Кузик Н.П., Миськів Л.П., Шевчук К.В. Обиход К.О.) дискусійно обговорили можливості поєднання даної конфігурації із конфігурацією «1С Бухгалтерія 8.2 для України», а також необхідність використання конфігурацій у викладанні фахових дисциплін для студентів економічного факультету.

 

Людмила Королюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook