Альона Виборна перемогла у підсумковому етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент»

5 квітня 2016 року

     У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на базі економічного факультету 30 березня відбувся підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент»

     Оцінювання здійснювалося за 50-бальною шкалою і за такими критеріями: змістовність доповіді, візуальний супровід, ораторський стиль, аргументація наукової новизни, дотримання часових обмежень та відповіді на запитання. 

      56 студентських наукових робіт із 37 ВНЗ України, відібраних до фінального етапу конкурсу, представлено у шістьох секціях. 

      Від нашого університету для участі в ІІ турі подано наукову роботу «Інноваційний проект» (науковий керівник – доцент В.А. Скрипниченко), яка успішно пройшла рецензування, а її автор – магістр спеціальності "Управління інноваційною діяльністю" ННІ післядипломної освіти Альона Виборна запрошена для участі в підсумковій науково-практичній конференції.

     За результатами захисту основних положень наукової роботи Альона Виборна отримала диплом переможця ІІІ ступеня.


     Наукового керівника студентки-переможниці також нагороджено грамотою.


О. Витвицька,
завідувач кафедри інноваційної діяльності в АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook