Електронні навчальні ресурси та підсумки проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2016 року – в центрі уваги навчально-методичної ради

29 березня 2016 року

     28 березня 2016 року відбулось чергове засідання навчально-методичної ради університету під головуванням проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші. Засідання розпочалося з урочистого привітання всіма присутніми працівників університету Олени Литовченко – завідуючої філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 6 та Любові Пильгун – бухгалтера центрального складу університету. Проректор вручив їм нагороди від Міністерства Оборони України, а саме медалі «За сприяння Збройним Силам України» за активну допомогу бійцям зони АТО у складі волонтерського центру «Маскувальний батальйон».

     Сергій Кваша проінформував присутніх про стан наповнення електронного освітнього середовища університету електронними навчальними курсами дисциплін. Він підкреслив важливість цього питання та наголосив на неухильному виконанні наказу ректора про наповнення електронними навчальними курсами освітнього середовища університету до завершення 2015-2016 навчального року.

     Про організацію та проведення навчання з питань охорони праці доповів начальник відділу охорони праці Володимир Голуб. Зокрема він зазначив, що не всі факультети та ННІ подали списки працівників на навчальні курси, а цю роботу слід завершити найближчим часом.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про підсумки проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у НУБіП України в 2016 році, у якому прийняло участь понад 3500 студентів денної форми навчання та про підготовку до II етапу. Вона наголосила, щоб декани та директори ННІ перевірили інформацію про ВНЗ, на базі яких проходить ІІ тур олімпіад та потурбувалися про підготовку своїх студентів-переможців до участі у ньому.

     Навчально-методичною радою було розглянуто акредитаційну справу зі спеціальності «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва», про яку доповіла завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Ольга Якубчак. Начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько проінформував про необхідність впровадження освітньої діяльності з підготовки до вступу у вищі навчальні заклади громадян України у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж», «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» та «Немішаївський агротехнічний коледж». Далі рада розглянула ліцензійну справу з підготовки фахівців за першим бакалаврським рівнем вищої освіти із спеціальності «Агрономія» у ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів», про що проінформував директор коледжу Сергій Кропивко.

    

     Начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова представила новий варіант положення про підготовку магістрів у НУБіП України, яке після врахування доповнень та зауважень деканів факультетів схвалили присутні. 

    

     Одним з питань, яке розглянула рада рекомендації до друку навчальної літератури, яку подали НПП університету, а секретар навчально-методичної ради Дмитро Касаткін доповів про наявність всієї необхідної супровідної документації. Одноголосно було рекомендовано вченій раді НУБіП України до друку 2 підручників та 8 навчальних посібників. На завершення перед присутніми виступив завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко, який доповів про підготовку спортивних конкурсів до Дня університету та разом з Сергієм Квашою вручив грамоти та кубки переможцям змагань з шахів та важкої атлетики. І місце з шахів зайняла команда економічного факультету, а І місце з важкої атлетики – команда агробіологічного факультету.

    

    

Дмитро Касаткін,
секретар навчально-методичної ради 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook