Профорієнтаційна робота у Василькові

1 березня 2016 року

19 лютого 2016 року, за дорученням завідуючої кафедри управління земельними ресурсами д.е.н., проф. Дорош Ольги Степанівни, була проведена профорієнтаційна робота к.е.н., доц. Бутенком Євгеном Володимировичем та аспірантом Харитоненком Романом Андрійовичем, з випускниками 11 класів у Васильківській ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 (директор школи – Сережка Валентина Олексіївна)
Учні 11-А та 11-Б класів були ознайомлені з умовами вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України в 2016 році. Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про напрями підготовки та спеціальності, які можна отримати в НУБіП України. Зокрема, презентовано факультет землевпорядкування та ознайомлено з особливостями навчання за напрямом підготовки «Геодезія, картографія та землеустрій» в НУБіП України. 
Учням було продемонстровано презентацію, в якій розкрито напрями навчально-пізнавальної, виховної, науково-дослідницької, спортивної та культурно-просвітницької діяльності на факультеті землевпорядкування. Було запрошено на день відкритих дверей, який відбудеться 12 березня 2016 року.
Також було наголошено, що НУБіП України проводить підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань, по закінченню яких випускники курсів отримують до 10 додаткових балів під час вступу до нашого університету.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook