Студенти факультету харчових технологій запрошують випускників шкіл на навчання до НУБіП

16 лютого 2016 року

     Вже зовсім скоро перед випускниками шкіл та коледжів постане найвідповідальніший у їх житті вибір – майбутньої професії. Саме щоб допомогти краще зорієнтуватися та обрати фах до душі з майбутніми абітурієнтами зустрічаються викладачі, співробітники та студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     Одну з таких зустрічей – у своїй рідній Кобижчанській загальноосвітній школі Чернігівської області Бобровицького району – провів четвертокурсник Богдан Субота. Він розповів про свій рідний НУБіП України, його історію, структуру, новини, студентське життя та переваги навчання. Як активіст, спортсмен і ексголова студентської ради гуртожитку №9, він детально розповів про студентське самоврядування і спортивно-масові заходи – «День університету», «День студента», КВК, «Голосіївську весну», свята «Екватор» і «Кухні народів світу» та інші. Зацікавила учнів і інформація про можливість паралельно навчатись в університетах Європи, США, проходити практики закордоном, а також отримати водійське посвідчення у автошколі НУБіП.

     Богдан звернув особливу увагу на те, що при університеті працюють підготовчі курси, які дають можливість отримати не лише знання, а й додаткові бали при вступі.

     Багато старшокласників зацікавилися цією інформацією та висловили бажання отримати вищу освіту саме у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

     Тож бажаємо майбутнім абітурієнтам зробити правильний вибір та чекаємо їх в НУБіП!

Галина Корейба,
секретар деканату харчових технологій
та управління якістю продукції АПК


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook