Клуб філософського діалогу запрошує до себе у новому семестрі

7 січня 2016 року

     Напередодні Нового року відбулося останнє у 2015 році засідання Клубу філософського діалогу, який традиційно проходить у Центральній районній бібліотеці ім. М. О. Некрасова (вул. Бубнова, 9).
     Цей клуб організований доцентом кафедри філософії Андрієм Самарським та письменником і тележурналістом Першого національного каналу Андрієм Дмитруком з метою просвітництва київської молоді. Протягом семестру його відвідували студенти факультетів юридичного та землевпорядкування. Приймала ж засідання директорка бібліотеки Галина Борисенко.

 

 

       Андрій Дмитрук – відомий письменник-фантаст, телеведучій, журналіст, автор багатьох науково-популярних фільмів українського телебачення. Він побував у багатьох країнах та бачив найдивовижніші куточки планети. Тож поспілкуватися з ним студентам було дуже цікаво.

     Спілкування проходило у формі діалогу, щоб молодь могла виказувати свої думки стосовно тієї або іншої проблеми. Як показує практика, такий принцип більш дієвий за лекторії. А наприкінці зустрічі Андрій Дмитрук продемонстрував кілька своїх фільмів.

     Протягом семестру у клубі відбувалися засідання на дуже різноманітні теми: від гендерних проблем до міркувань про найближче майбутнє світу. Так само різнилась і тематика документальних фільмів – від науково-популярних до краєзнавчих. Наприклад, у жовтні студенти побачили цікавий фільм про одне з найчудовіших місць Києва – Китаїв ще до його прем’єри на Першому національному каналі.

 

     Сподіваємось, що після зимових канікул молодь знову прийде на засідання Клубу філософського діалогу в бібліотеку ім. М.О. Некрасова аби подискутувати на різноманітні теми.

 Андрій Самарський,
доцент кафедри філософії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook