Екскурсія у КПІ

29 жовтня 2015 року

      15 жовтня 2015 р. Золота осіння погода сприяла тому, що студенти агробіологічного факультету (1 курс, 3 група) побували з екскурсією у НТУУ «Київський політехнічний інститут». Такий візит є абсолютно логічним з огляду на те, що наш університет бере свій початок із сільськогосподарського відділення КПІ, заснованого 1898 року. Тож, студентам було цікаво на власні очі побачити місце, де знаходиться пуповина НУБіП, а заодно підтримати збірну команду університету у промо-турнірі з баскетболу серед чотирьох кращих студентських чоловічих команд м. Києва.
      Перед початком змагань студенти ознайомились із інфраструктурою Центру фізвиховання та спорту НТУУ "КПІ", який збудований у 1985 році та оснащений двома басейнами і вважається одним з кращих серед ВНЗ Києва.

      А тепер про сам турнір. Згідно з жеребом першими на паркет вийшли команди „НУБіП–БАСКЕТ” та „Політехнік”. Нагадаємо, що у 2015 р. збірна команда НТУУ "КПІ" з баскетболу здобула 3 місце на Універсіаді України.
      У першій половині гри наша команда поступалася господарям з рахунком 13 : 33. Але, голосіївські хлопці не знітились, проявили бійцівський характер і завдяки порадам свого тренера — майстра спорту України міжнародного класу з баскетболу Олени Вікторівни Хотенцевої та палкій підтримці глядачів, зуміли наздогнати противника і навіть вийти вперед 67 : 65. Проте, фінальний рахунок на табло був не на нашу користь — для перемоги „НУБіП–БАСКЕТ” не вистачило лише одного влучного кидка.
       Ми як уболівальники мали можливість побачити студентський баскетбол у всій його красі та віримо, що у нашої команди попереду великі перемоги. Адже скоро стартує перший студентський чемпіонат України з баскетболу, який закінчиться в квітні грандіозним фіналом у Палаці спорту.
Тож слідкуйте за новинами, приходьте на матчі та вболівайте за наших!


Наставник 3 групи 1 курсу агробіологічного ф-ту,
доцент кафедр
и садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка
Юрій Андрусик


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook