Відновлювальні роботи у третьому корпусі не стихають

23 жовтня 2015 року

     23 жовтня. Відновлювальні роботи у третьому корпусі не стихають. Спадає вечір, а вікна у ньому освітлені: працюють фахівці всіх необхідних профілів. 

     Три бригади столярів укладають чорнові дерев’яні підлоги на вже засипану керамзитом основу. Але й такої кількості їх не вистачає і, за словами начальника дільниці з ТОВ «Будівельно-проектна фірма «Україна» Олексія Шекери, з понеділка їх на допомогу прийдуть ще дві бригади.

     Електрики займаються штробовкою каналів під електричну проводку. Щоденно на цих роботах працюють 10 фахівців. А щоб прискорити процес, їх кількість обіцяють збільшити вдвоє.
     Що стосується сантехнічних робіт, то вже повністю демонтовано труби опалення і радіатори. Все зняте передано на університетський склад.
     Не залишаються без роботи і монтажники по металоконструкціях. Вже завезений матеріал для підвісної стелі третього поверху.

     30 підсобних робітників замаються обробкою бруса і дошок протипожежними і антигрибковими препаратами. До речі, сьогодні пообіді робітники згортають роботу на два дні. Натомість спеціалісти СЕС вже заїхали на об’єкт, аби провести фумігацію. У понеділок будуть взяті проби, і потому будівельники знову візьмуться до відновлювальних робіт. Все необхідне для них є, як говорить проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.

Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook