Першокурсники – спортивна надія університету

2 вересня 2015 року

     З метою популяризації здорового способу життя та заохочення першокурсників до занять спортом 1 вересня проведені змагання з перетягування канату, дартсу та колективної сили. Студенти, які мешкають в гуртожитках, помірялися силами між собою та визначили найкращих. Для зручності учасники були поділені на три зони в залежності від розташування гуртожитків. До першої зони увійшли гуртожитки №№ 4, 5, 6, 7, до другої – №№ 2, 3, 8, а третю зону склали гуртожитки №№ 1, 9, 10, 11.

     Учасників змагань вітали урочистими промовами проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко та завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко.
     Серед трьох команд збірна 1-го гуртожитку виявилася найкращою одразу у двох видахколективній силі та перетягуванні канату.
За результатами змагання з дартсу, в якому взяли участь 20 студентів, перше місце посів мешканець гуртожитку № 9 Олександр Одарич. Друге – також представник цього гуртожитку Олександр Ткач, а третє Ярослав Костенко з гуртожитку № 11.

     У другій зоні в змаганнях з колективної сили взяли участь чотири команди. Перемогу здобула молодь гуртожитку № 3. В перетягуванні канату найсильнішими стали першокурсники 8-го гуртожитку. Спробували себе у дартсі 15 студентів. Друге і третє місця розділили мешканці гуртожитків № 8 і № 3 Максімчук О.С. та Михненко В.І., а переміг представник гуртожитку № 1 Савосін А.П.

     Найзапекліші баталії відбулися біля 6-го гуртожитку. В колективній силі взяли участь аж шість команд, серед яких збірна гуртожитку № 6 стала найсильнішою.
     У змаганнях з перетягування канату перемогу здобули мешканці гуртожитку № 5. Серед 26 учасників третє та друге місця вибороли студенти гуртожитку № 7 Максим Харченко та Сергій Усик. Переможцем став мешканець гуртожитку № 5 Сергій Пасічко.
 

     Переможці змагань нагороджені призами, які надав голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Олексій Муравський. Особлива подяка заступнику завідувача гуртожитку № 6 Юрію Масаловичу за підготовку спортивного майданчика та музичний супровід, а також викладачам та співробітникам кафедри фізичного виховання за високий рівень організації змагань та об’єктивне суддівство.

Виталий Коваленко,
директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook