ОС Магістр


   

Навчальні дисципліни Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна Електронний навчальний курс Робоча програма з дисципліни
Експлуатація технологічного обладнання G13 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»     
Експлуатація технологічного обладнання G13 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»     
Оптимізація виробничих процесів   G13 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»     
Оптимізація виробничих процесів G13 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»     
 Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості   181 «Харчові технології»
 ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса»  

 

 

 

Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості

 181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» 

 

 

 Метрологія та метрологічне забезпечення    G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
 ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» 
     
 Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю   175 «Інформаційно – вимірювальні технології»

ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»