Навчальні дисципліни |
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |
Електронний навчальний курс |
Робоча програма з дисципліни |
Експлуатація технологічного обладнання |
G13 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса» |
 |
 |
Експлуатація технологічного обладнання |
G13 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів» |
 |
 |
Оптимізація виробничих процесів |
G13 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса» |
 |
 |
Оптимізація виробничих процесів |
G13 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів» |
 |
 |
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» |

|

|
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» |

|

|
Метрологія та метрологічне забезпечення |
G6 «Інформаційно-вимірювальні технології» ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» |
|
|
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю |
175 «Інформаційно – вимірювальні технології»
ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» |
 |
 |