ОС Магістр



Навчальні дисципліни
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна
Електронний навчальний курс
Робоча програма з дисципліни
Експлуатація технологічного обладнання
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
Експлуатація технологічного обладнання
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»
Оптимізація виробничих процесів
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
Оптимізація виробничих процесів
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса»



Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»



Метрологія та метрологічне забезпечення
G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю
175 «Інформаційно – вимірювальні технології»

ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»