ОС Магістр
Навчальні дисципліни
|
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна
|
Електронний навчальний курс
|
Робоча програма з дисципліни
|
Експлуатація технологічного обладнання
|
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
Експлуатація технологічного обладнання
|
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»
|
|
|
Оптимізація виробничих процесів
|
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
Оптимізація виробничих процесів
|
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»
|
|
|
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса» |
|
|
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості |
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» |
|
|
Метрологія та метрологічне забезпечення
|
G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»
|
|
|
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю
|
175 «Інформаційно – вимірювальні технології»
ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» |
|
|