Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП" Готельно-ресторанна справа" 2025/2026


 

  ОС «Бакалавр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
Обов’язкові компоненти ОПП
ОК Дисципліна Робоча програма ЕНК
ОК1 Риторика та психологія спілкування    
ОК 2 Антикорупція і доброчесність
ОК 3 Теоретична підготовка базової загальновійськової підготовки  
 ОК 4 Макро- і мікроекономіка  
ОК 5 Історія української державності
ОК 6 Іноземна мова (англійська)
ОК 7 Фізичне виховання
ОК 8 Безпека життєдіяльності та охорона праці
ОК 9 Інформаційні системи і технології
 ОК 10 Вступ до фаху
 ОК 11 Організація туризму
 ОК 12 Правове регулювання галузі  
ОК 13 Готельна справа  
ОК 14 Ресторанна справа
 ОК 15 Технологія продукції ресторанного господарства
ОК 16 Гігієна та санітарія в галузі
 ОК 17 Устаткування підприємств готельно-ресторанного господарства
 ОК 18 Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
 ОК 19 Економіка готелів і ресторанів
 ОК 20 Маркетинг готельно-ресторанної справи
 ОК 21 Менеджмент готельно-ресторанної справи
 ОК 22 Облік і контроль діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
 ОК 23 Дизайн підприємств готельно-ресторанного господарства
 ОК 24 Інженерна та комп'ютерна графіка
 ОК 25 Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі
 ОК 26 Барна справа і організація роботи сомельє
 ОК 27 Проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства
 ОК 28 Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
 ОК 29 Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства  
 ОК 30 Кейтеринг
Вибіркові компоненти ОПП
ВК 1 Друга іноземна мова (німецька)
ВК 2 Друга іноземна мова (французька)
ВК 3 Організація дозвілля в підприємствах готельно-ресторанного господарства
ВК 4 Організація анімаційної діяльності
ВК 5 Етика гостинності
ВК 6 Технолоія напоїв
ВК 7 Бізнес-планування діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
ВК 8 Товарознавство  
ВК 9 Міні-технології харчових виробництв  
ВК 10 Кондитерське та пекарське мистецтво  
ВК 11 Етнічні кухні
ВК 12 Сервісні технології готельно-ресторанного господарства
ВК 13 Стартап-менеджмент в індустрії гостинності
ВК 14 Стартап-менеджмент в індустрії гостинності
ВК 15 Міжнародний ринок готельних послуг
ВК 16 Маркетингові комунікації в підприємствах готельно-ресторанного господарства  
ВК 17 Рекреологія та курортна справа
ВК 18 Підприємницьке право
ВК 19 Договірне і трудове право  
ВК 20 Інклюзія в індустрії гостинності  
 
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань J «Транспорт та послуги»за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти J «Транспорт та послуги»за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисциплін «Готельна справа», «Ресторанна справа» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань J «Транспорт та послуги»спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент туризму» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
Програма атестаційного екзамену за фахом для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
Тематика випускних бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
Методичні рекомендації до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»