Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП" Готельно-ресторанна справа" 2025/2026
ОС «Бакалавр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» | |||
Обов’язкові компоненти ОПП | |||
ОК | Дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
ОК1 | Риторика та психологія спілкування | ![]() |
![]() |
ОК 2 | Антикорупція і доброчесність | ![]() |
![]() |
ОК 3 | Теоретична підготовка базової загальновійськової підготовки | ![]() |
![]() |
ОК 4 | Макро- і мікроекономіка | ![]() |
![]() |
ОК 5 | Історія української державності | ![]() |
![]() |
ОК 6 | Іноземна мова (англійська) | ![]() |
![]() |
ОК 7 | Фізичне виховання | ![]() |
![]() |
ОК 8 | Безпека життєдіяльності та охорона праці | ![]() |
![]() |
ОК 9 | Інформаційні системи і технології | ![]() |
![]() |
ОК 10 | Вступ до фаху | ![]() |
![]() |
ОК 11 | Організація туризму | ![]() |
![]() |
ОК 12 | Правове регулювання галузі | ![]() |
![]() |
ОК 13 | Готельна справа | ![]() |
![]() |
ОК 14 | Ресторанна справа | ![]() |
![]() |
ОК 15 | Технологія продукції ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ОК 16 | Гігієна та санітарія в галузі | ![]() |
![]() |
ОК 17 | Устаткування підприємств готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ОК 18 | Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму | ![]() |
![]() |
ОК 19 | Економіка готелів і ресторанів | ![]() |
![]() |
ОК 20 | Маркетинг готельно-ресторанної справи | ![]() |
![]() |
ОК 21 | Менеджмент готельно-ресторанної справи | ![]() |
![]() |
ОК 22 | Облік і контроль діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ОК 23 | Дизайн підприємств готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ОК 24 | Інженерна та комп'ютерна графіка | ![]() |
![]() |
ОК 25 | Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі | ![]() |
![]() |
ОК 26 | Барна справа і організація роботи сомельє | ![]() |
![]() |
ОК 27 | Проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ОК 28 | Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | ![]() |
![]() |
ОК 29 | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ОК 30 | Кейтеринг | ![]() |
![]() |
Вибіркові компоненти ОПП | |||
ВК 1 | Друга іноземна мова (німецька) | ![]() |
![]() |
ВК 2 | Друга іноземна мова (французька) | ![]() |
![]() |
ВК 3 | Організація дозвілля в підприємствах готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ВК 4 | Організація анімаційної діяльності | ![]() |
![]() |
ВК 5 | Етика гостинності | ![]() |
![]() |
ВК 6 | Технолоія напоїв | ![]() |
![]() |
ВК 7 | Бізнес-планування діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ВК 8 | Товарознавство | ![]() |
![]() |
ВК 9 | Міні-технології харчових виробництв | ![]() |
![]() |
ВК 10 | Кондитерське та пекарське мистецтво | ![]() |
![]() |
ВК 11 | Етнічні кухні | ![]() |
![]() |
ВК 12 | Сервісні технології готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ВК 13 | Стартап-менеджмент в індустрії гостинності | ![]() |
![]() |
ВК 14 | Стартап-менеджмент в індустрії гостинності | ![]() |
![]() |
ВК 15 | Міжнародний ринок готельних послуг | ![]() |
![]() |
ВК 16 | Маркетингові комунікації в підприємствах готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
ВК 17 | Рекреологія та курортна справа | ![]() |
![]() |
ВК 18 | Підприємницьке право | ![]() |
![]() |
ВК 19 | Договірне і трудове право | ![]() |
![]() |
ВК 20 | Інклюзія в індустрії гостинності | ![]() |
![]() |
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань J «Транспорт та послуги»за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» | |||
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти J «Транспорт та послуги»за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» | |||
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисциплін «Готельна справа», «Ресторанна справа» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань J «Транспорт та послуги»спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» | |||
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент туризму» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» | |||
Програма атестаційного екзамену за фахом для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» | |||
Тематика випускних бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» | |||
Методичні рекомендації до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» | |||