Управлінці стартують! Відлік розпочався!

6 вересня 2024 року
03 вересня 2024 року відбулась дуже значуща подія на кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету. Згідно з графіком організації освітнього процесу в НУБіП України й розкладом занять на факультеті магістранти першого року навчання вступу 2024 р. спеціальності 073 «Менеджмент», освітніх програм «Управління персоналом», ОНП і ОПП «Управління закладом освіти» прибули вперше до університету в новій якості – в статусі студентів!

Завідувач кафедри, професор Сергій Кубіцький, професорка Наталія Гречаник, професорка Ірина Шумілова,  доцент Василь Базелюк, доцентка Людмила Білан радо зустріли наших студентів.

Професор Сергій Кубіцький представив  склад професорсько-викладацький склад випускової кафедри управління та освітніх технологій, а також відрекомендував кураторів академічних груп і гарантів освітніх програм. Завідувач кафедри розлого надав магістрантам інформацію щодо особливостей організації освітнього процесу на факультеті в першому семестрі, акцентуючи увагу на почерговості очного та дистанційного навчання й специфіки проходження й виконання завдань очікуваної першої навчальної практики.

Професор кафедри Наталія Гречаник звернулась до майбутніх управлінців із побажаннями успіху в здобутті фаху, порадила правильно виставити життєві пріоритети, не применшуючи значущості жодного з них із урахуванням отримання нового статусу – студента денної форми навчання.

В подальшому зустріч відбувалась у предметно-діалоговому форматі. Студенти задавали питання на які присутні кафедрали надавали вичерпні відповіді.

Отже, перша зустріч з майбутніми управлінцями пройшла в довірливій і позитивній атмосфері. А колективна світлина назавжди зафіксувала цей важливий момент.

Колектив кафедри бажає нашим магістрантам успіху на обраному шляху, міцного здоров’я, натхнення задля звершення амбітних планів і здійснення заповітних мрій!

Дякуємо ЗСУ за можливість жити та працювати! Слава Україні!!!


Наталія Гречаник,
професорка кафедри управління
та освітніх технологій
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook