Відбувся навчально-методичний семінар для молодих викладачів «Перші кар’єрні кроки у НУБіП України»

4 вересня 2024 року
04 вересня 2024 року відбувся черговий навчально-методичний семінар «Перші кар’єрні кроки у НУБіП України» для науково-педагогічних працівників НУБіП України, які приступили до роботи у 2024-2025 навчальному році.

Зі вступним словом до присутніх звернувся ректор університету Вадим Ткачук. Він ознайомив нових викладачів з місією та основними цінностями НУБіП України, історія якого вже налічує більше 126 років.

Проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Олена Глазунова ознайомила присутніх з основними напрямками цифровізації університету. Вона акцентувала увагу викладачів на наявних на сьогодні цифрових можливостях організації освітнього процесу – електронних навчальних курсах, електронному кабінеті студента, запланованих електронних кабінетах викладача та інших напрямках перетворення НУБіП України в smart-university.

Про основні нормативні та загальноуніверситетські документи, які регулюють організацію освітнього процесу та його навчально-методичний супровід доповіла заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко.
З переліком навчально-методичного комплексу навчальної дисципліни та особливостями його формування і розміщення на сайті університету доповіла присутнім завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх.

 

З особливостями формування рейтингу викладача та функціонування рейтингової системи оцінювання діяльності НПП в НУБіП України ознайомив присутніх начальник навчального відділу Ярослав Рудик.

Про особливості роботи в цифровому освітньому середовищі університету доповів новим викладачам керівник центру дистанційних технологій Максим Мокрієв.

 

 

Академічна доброчесність та особливості підготовки навчально-методичних видань стали темою доповіді директора наукової бібліотеки Тетяни Кіщак.

Доповідачі відповіли на запитання присутніх і запросили їх долучитися до вивчення особливостей організації освітнього процесу для забезпечення їх успішного кар’єрного зростання в НУБіП України.

 

Лариса КЛІХ,
завідувач навчально-методичного відділу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook