ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денна та заочна форми навчання



Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається

дисципліна

Силабус

Електронний навчальний курс

Робоча програма з дисципліни

Сучасні методи досліджень галузі

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»







Актуальні проблеми галузі

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»







Технологія консервування і зберігання мꞌяса

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»







Біологічно-активні речовини з тваринницької сировини


181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»







Технологія кормів для домашніх тварин


181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»