Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі поповнилась новим доктором філософії

2 серпня 2024 року

26 липня 2024 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ще один успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 075 «Маркетинг».
Науковим керівником дисертанта був доктор економічних наук, професор Бондаренко Валерій Михайлович, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Науковий керівник зазначив, що обрана тема для дослідження Омельяненка Олександра Васильовича — «Розвиток інтернет-маркетингу на підприємствах аграрного сектору» — є надзвичайно актуальною та важливою в умовах сучасних реалій.

Разова спеціалізована вчена рада РСВР 091, де було проведено захист дисертації, утворена рішенням Вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України від 29.05.2024 р. (протокол № 12) та затверджена наказом ректора Університету № 574 від 30.05.2024 р. До складу ради увійшли:
Голова ради:
- Резнік Надія Петрівна, професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор економічних наук, академік Академії економічних наук України, професор.
Рецензенти:
- Луцій Олександр Павлович, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат економічних наук, професор.
- Рябчик Алла Володимирівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат економічних наук, доцент.
Опоненти:
- Гарафанова Ольга Іванівна, професор кафедри менеджменту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, доктор економічних наук, професор.
- Шарко Віталій Вікторович, доцент кафедри товарознавства експертизи та торговельного підприємництва Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, доктор економічних наук, доцент.

Колектив кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі щиро вітає Омельяненка Олександра Васильовича з успішним захистом дисертації та бажає подальших успіхів у науковій та професійній діяльності. Ваше дослідження є цінним внеском у розвиток вітчизняної науки та практики в галузі аграрного маркетингу. Бажаємо вам натхнення для нових наукових звершень, реалізації всіх творчих задумів, ідей та досягнення визначних результатів.

 

Валерій БОНДАРЕНКО
д.е.н., професор, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook