Євген Кущинський: вступаю в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, хочу опанувати фах автоматника

30 липня 2024 року
Розпочалася вступна кампанія 2024 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Щодня приймальні комісії університетів України знайомляться із своїми вступниками – цілеспрямованими та вмотивованими молодими людьми, які визначаються зі вибором своєї майбутньої професії.

Одним із провідних університетів України є Національний університет біоресурсів і природокористування України куди збирається вступати наш інтерв’юер Євген Кущинський, який розповість про себе та омріяну професію.

  • Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Цього року я закінчив ВСП «Київський фаховий коледж міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського». Навчався за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

  • Чудово! Що саме вас зацікавило в цій спеціальності?

— Мене завжди цікавили технології, особливо ті, що пов’язані з автоматизацією та робототехнікою. Я вважаю, що майбутнє за такими технологіями, і хотів би бути частиною цього розвитку. Крім того, мені подобається розбиратися в складних системах і процесах, і ця спеціальність надає чудову можливість застосовувати ці знання на практиці.

  • Ви плануєте продовжувати навчання в університеті за цією ж спеціальністю?

— Так, звісно.

  • Звідки ви дізналися про НУБіП?

— Я дізнався про НУБіП від свого викладача, який сам є випускником цього університету. Він розповідав про високий рівень освіти та сучасну матеріально-технічну базу. Також я ознайомився з інформацією на офіційному сайті університету та переглянув відгуки студентів і випускників.

  • Які ваші плани на майбутнє після закінчення університету?

— Я мрію працювати в компанії, яка займається розробкою автоматизованих систем або робототехніки. Хочу пов'язати свою професійну кар’єру з розвитком технологій, які полегшують життя людей та підвищують ефективність виробничих процесів. У майбутньому можливо я буду займатися науковою діяльністю в цій сфері.

  • Що ви очікуєте від навчання в НУБіП?

— Я сподіваюсь отримати глибокі знання в галузі автоматизації та робототехніки, познайомитися з однодумцями та знайти можливості для реалізації своїх проєктів. Також я очікую на можливість стажувань та практики в провідних компаніях, щоб отримати реальний досвід роботи.

  • Дуже дякую за цікаву розмову, Євгене! Бажаю вам успішно пройти вступну кампанію та цікавого подальшого навчання!

 

Розмовляла Ганна Гай,
доцент кафедри вищої та прикладної математики

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook