Зарубіжний досвід мобільності в університеті екології та менеджменту в Варшаві (WSEiZ) в рамках проекту ERASMUS + Staff Week

22 липня 2024 року

1-5 липня 2024 року в межах угоди за програмою Erasmus+ (за складовою Staff Week) д.е.н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гальчинська Юлія Миколаївна перебувала з викладацькою мобільністю в університеті екології та менеджменту в Варшаві (Польща, WSEiZ) в рамках проекту ERASMUS +. В рамках мобільності передбачається розширення спільних проєктів та виконання стратегії модернізації вищої освіти в країнах-учасницях програми, посилення міжнародного виміру у програмі ЕРАЗМУС+ та підтримка Болонського процесу та діалогу щодо політики у стратегічних країнах-партнерах.

Метою данної мобільності було надання можливостей українським та європейським партнерам за проектами Еразмус+ поділитись кращими практиками з питань управління такими проектами, вдосконалення механізмів їх реалізації та обговорення перспективи подальшої співпраці та спільних майбутніх проектів між учасниками.

Гальчинська Юлія Миколаївна зробила презентацію про історію НУБіП України та сьогодення свого факультету аграрного менеджменту, приймала участь в кейсах та переймала закордонний досвід в новітніх наукових та викладацьких методах. Протягом п`яти днів комунікації, Юлія Миколаївна поділилася своїм досвідом у сфері сталого та стратегічного маркетингу за допомогою практичних завдань та прикладів реальних компаній.

По закінченню програми професору кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гальчинській Юлії Миколаївні вручили сертифікат про мобільність в рамках програми Erasmus+. Наступним кроком стане запрошення закордонних викладачів для читання лекцій у НУБіП та обмін студентами між вузами партнерами.

Дякуємо ЗСУ за можливість удосконалювати свої професійні навички та здобувати міжнародний досвід для подальшої розбудови нашої країни!

 

Валерій БОНДАРЕНКО, д.е.н., професор
завідувач кафедри маркетину та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook