Станіслав Ніколаєнко презентував університет на Польсько-українській школі стратегічного управління у вищій освіті

9 липня 2024 року
Президент Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко продовжує візит до Польщі, в межах якого відбулося підписання тристоронньої Угоди між Спілкою ректорів закладів вищої освіти України, Фундацією польських ректорів та Конференцією ректорів польських академічних шкіл на період 2025-2027 років. Документ передбачає розширення академічних обмінів, надання допомоги українським вишам, розширення існуючої співпраці тощо.

Також Станіслав Ніколаєнко взяв участь у семінарах, присвячених впливу штучного інтелекту на організацію освітнього процесу, ефективному використанню публічних фінансів в університетах тощо, де представив відповідний вітчизняний досвід, зокрема НУБіП України.

Завершальною на сьогодні стала панельна дискусія «Польща – Україна: перспектива нових відносин і спільних дій університетів обох країн у боротьбі з новими викликами», модератором якої виступив заступник державного секретаря Міністерства науки та вищої школи Польщі Анджей Шептицький. На згадку Станіслав Ніколаєнко вручив йому пам’ятний сувенір – книгу про героїв російсько-української війни.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook