Вступ 2024: зустріч зі студентами випускних груп ВСП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут»

6 липня 2024 року
Відокремлений структурний підрозділ «Ніжинський агротехнічний інститут» відомий як провідний заклад у галузі аграрної освіти, який готує молодших бакалаврів. Особливе місце серед випускників займають спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» і 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

17 червня 2024 року доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Олександр Синявський вдруге провів зустріч зі студентами випускних груп цих спеціальностей. Необхідність зустрічі полягала у консультуванні та підтримці вступників протягом усього періоду вступної кампанії, а також у підготовці до подачі документів, враховуючи сучасні реалії вступної кампанії 2024 року. Абітурієнти вже успішно склали НМТ і з нетерпінням ділилися своїми емоціями та результатами.

Майбутнім абітурієнтам було детально пояснено особливості цьогорічної вступної кампанії, зокрема обов'язковість наявності позитивних результатів ЗНО або НМТ для подачі документів на конкурсну пропозицію на основі освітнього ступеня "Фаховий молодший бакалавр", а також терміни подачі документів. Олександр Синявський навів приклади прохідних балів минулого року при вступі на місця державного замовлення за відповідними спеціальностями.
Студенти четвертих курсів виявили інтерес до визначення конкурсного балу при вступі, можливостей проживання та соціально-побутових умов у студентських гуртожитках, а також матеріально-технічної бази спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у навчально-науковому інституті.

Кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологій висловлює вдячність керівництву коледжу та особливо голові циклової комісії з електроенергетики та систем автоматизації Ніжинського фахового коледжу НУБіП України Наталії Соломко за її спрямовану діяльність та підтримку. Внесок Наталії у розвиток та підтримку профорієнтаційної роботи кафедри є надзвичайно важливим та значущим.

Враховуючи складність вступної кампанії 2024 року, особливо важливою є підтримка та допомога вступникам. Консультації та роз'яснення щодо процесу вступу, а також підготовка до подачі документів, є невід'ємною частиною успішного вступу. Бажаємо успіху всім вступникам і з нетерпінням очікуємо побачити Вас серед наших студентів у найближчому майбутньому.

В’ячеслав ВАСЮК,
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook